در حال بارگزاری...
درمان ریشه دندان برای ترمیم و نجات دندانی که دچار عفونت شده یا به شدت آسیب دیده است، انجام می شود. در فرایند درمان ریشه، بخش آسیبدیده دندان (پالپ) تخلیه، تمیز و ضد عفونی میشود.
پالپ بخش مرکزی دندان است که در آن عصبها و رگهای خونی قرار دارند. سپس فضای خالی با مواد مخصوصی پر شده و دندان مهر و موم میگردد تا راهی برای نفوذ باکتریها وجود نداشته باشد.
متداولترین دلایل نیاز به درمان ریشه عبارت است از ترک خوردگی، پوسیدگی عمیق، درمانهای دندانپزشکی مکرر در دندان و یا وارد آمدن ضربه به دندان.
با رعایت اصول اولیه بهداشت دهان و دندان و مراقبتهای صحیح از دندانهایی که درمان ریشه شده اند, این دندانها میتوانند در تمام طول زندگی سالم باقی بمانند.
اما گاهی اوقات دندانی که تحت درمان بوده به خوبی فرایند بهبودی را طی نمیکند و با گذشت ماه ها یا حتی سالها بعد از درمان اولیه مجددا موجب درد و ایجاد آزردگی میشود که دلایل آن می تواند درمان ناقص قبلی، شکستگی تاج یا از بین رفتن ترمیم قبلی دندان، وجود کانالهای اضافی ریشه و موارد دیگر باشد که البته به تشخیص متخصص اندودانتیکس باید تحت درمان مجدد ریشه قرار گیرد.
در مواردی که دندان علی رغم انجام درمان ریشه مناسب همچنان در انتهای ریشه دارای عفونت و التهاب است بایستی مستقیما و از طریق جراحی تحت درمان قرار گیرد.
در این حالت دندان کشیده نمیشود بلکه مستقیما عفونت یا کیست از طریق برش جراحی از انتهای ریشه حذف و پاکسازی می شود. در مواردی که پست قطور داخل کانال وجود دارد و یا دندانهایی که بدنبال درمان قبلی نیازمند کنترل هستند و هنوز ضایعه انتهای ریشه آن برطرف نشده است و یا پرکردگی قبلی ریشه به ورای ریشه گسترش یافته است؛ ریشه دندان نیازمند جراحی می باشد.
ارائه خدمات تخصصی درمان ریشه به بیش از ۲۰۰۰ بیمار از افتخارات خانم دکتر ندا روحی می باشد.
سال ها فعالیت حرفه ای در زمینه دندانپزشکی و اندودانتیکس از سوابق خانم دکتر ندا روحی می باشد.